Bridal Fashion - 10 години вдъхновяващ и изискан стил

“Bridal Fashion” е фирма с безупречен имидж, удобна локация и перфектно обслужване. Тоалетите се поръчват в голямо разнообразие, в единични бройки и се предлагат на най-добрите цени в света

Bridal Fashion - 10 години вдъхновяващ и изискан стил
1892 ~ 1 мин. четене

Bridal Fashion (Брайдал фешън ЕООД) е основана през 2007 г. Основната дейност на компанията е официално представителство за България на най-голямата фирма за производство на булчински и официални рокли в света - Pronovias, израелската haute couture марка My Lady, италианския топ бранд Roccobarocco и агенция за България и Гърция на марките Modeca, Enzoani, Sherri Hill Badgley&Mischka.

Тази година Bridal Fashion чества своята 10-годишнина. Компанията планира нови и уникални проекти, които смята да разкрие по-късно през годината.

В едноименния мултибрандов бутик, където сватбените, официални и бизнес тоалети се предлагат на най-добрите цени в света, клиентите получават перфектно персонално обслужване, а тоалетите на световноизвестните брандове са в единични бройки.

Bridal Fashion организира редица събития, които се отличават с авторски почерк и винаги с внимание към клиента. През тази година световноизвестният дизайнер Роко Бароко ще посети България за първи път, за да представи последната си колекция.

Бутикът и ателието на Bridal Fashion се намират в столичния мол Paradise. 

Подкрепи Economic.bg