„Бургас те очаква“ – новата видеовизитка на морския град

С настъпването на по-топлите и слънчеви дни се завръщат и тематичните уикенди

„Бургас те очаква“ – новата видеовизитка на морския град

Снимка: Община Бургас

Автор: Economic.bg

Бургас гледа с очакване и позитивизъм към началото на туристически сезон 2021 и вече има нова видеовизитка, с която да привлича туристи. Клипът беше представен днес във Facebook профила на кмета на града Димитър Николов. Видеото е насочено към младите хора, копнеещи за Бургас. Сред тях са и българите в чужбина, които не успяха да се върнат през 2020 г. заради наложените от пандемията ограничения, както и т.н. дигитални номади – хора от цял свят, които могат да работят от всички точки, свързани с високоскоростен интернет.

Автор на видеото е Георги Стефанов - млад бургазлия, реализирал се зад граница, който е вплел част от собствената си емоция и любов към родния си град. Той представя емблематични места, възможности за забава, отдих и работа.

С настъпването на по-топлите и слънчеви дни се завръщат и тематичните уикенди в Бургас. И тази година морският град ще предложи богата събитийна програма - още в първите дни на май месец започват Дните на цветята в Бургас, в рамките на които ще се проведе изложението Флора 2021.

Най-успешните уикенди от лято 2020 ще се повторят – това са Миден уикенд, Рибен уикенд, Сладоледен уикенд и други, като в програмата влизат и изцяло нови идеи, като БулевАрт на дигиталните изкуства, Бирен уикенд и Адреналин уикенд. Цялата програма е достъпна ТУК.

Коментари: 0