Бургер в маруля – новото предложение на Макдоналдс

Възможно ли е да ядем здравословен бургер в Макдоналдс?

Бургер в маруля – новото предложение на Макдоналдс
868 ~ 1 мин. четене
Автор: Александра Сотирова

Новата опция в менюто съдържа две големи листа маруля (вместо хляб) и в нея са сложени традиционното кюфте и гарнитура към сандвича. „Съставките са същите, просто са увити не в хляб, а в листа от маруля”, написаха в instagram от Макдоналдс в Куинсленд, Австралия.

Бургерът с маруля е част от кампанията ‘”Създай своя вкус”. Тя разполага с павилиони, които работят със сензорен екран, който позволява на клиентите да изберат между 31 съставки и да изградят собствен сандвич.

Макдоналдс също се променя. Хранителният гигант, който миналата година обяви, че ще премахне някои нездравословни съставки от менюто си, бързо въведе нова функция, която да позволява на клиентите да изградят бургера по свой собствен вкус.

"Създай своя вкус" е малко по-скъп в сравнение с другите варианти на Макдоналдс и отнема повече време за подготовка (около 10 мин.).

Макдоналдс често тества нови опции в менюто на чуждите пазари като Австралия, преди да пусне продукцията в САЩ. Например, в допълнение към „Създай своя вкус”, кафето на марката McCafe, беше тествано първо в Австралия преди да започне да се предлага в САЩ.

Плановете на веригата са да разшити опцията, като идеята е тя да достигне до 2000 места в САЩ.

Подкрепи Economic.bg