Четвърто удължаване на срока за оферти за концесията на Летище София

Решението на транспортния министър Росен Желязков е изпратено за публикуване в Официалния вестник на ЕС

Четвърто удължаване на срока за оферти за концесията на Летище София
Транспортният министър Росен Желязков удължи срока за даване на заявления за концесията на летище София. Информацията за промяната е изпратена днес за публикуване в Официалния вестник на Европейския съюз.

Изменениято предвижда срокът за подаване на заявления и оферти да бъде удължен до 3 април 2019 г. Крайният срок за подаване на заявления и оферти е 3 април 2019 г., 16:30 ч. българско време. Заявленията ще бъдат отворени на 4 април 2019 г. в 9:30 ч. българско време.

Това е четвърто поредно удължаване на срока за подаване на заявления. Според последното решение от 2 януари тази година офертите трябваше да се подават до 5 февруари тази година.

Транспортното министерство също така е уведомило икономическите оператори да съобразят новата дата за подаване на заявления и оферти. „Посочваме, че ще бъде удължен срокът за поискване на разяснения или допълнителна информация, за което ще бъде съответно изменена Документацията за концесията“, пишат от ведомството.

Обяснява се, че днешното решение решение е резултат на искания от страна на икономически оператори за удължаване на срока за подаване на заявления и оферти.
Коментари: 0