Изтече снимка на бюджетната версия на Samsung S10

Подобно на Apple, южнокорейската компания поставя по-дебели рамки на евтината разновидност на смартфона

Изтече снимка на бюджетната версия на Samsung S10

Снимка: Unsplash

2357 ~ 1 мин. четене
Изтичането на информация преди официалното представяне на флагманските смартфони на Apple и Samsung е неизбежно и макар тези „течове“ да убиват тръпката при официалното показване на устройствата дават отрано представа на потребителите какво да очакват.

На 20 февруари Samsung ще представи юбилейния си смартфон от най-висока серия – Galaxy S10. Ако досега южнокорейският производител предлагаше флагманските си телефони в две разновидности – S9 и S9+, то S10 ще има три версии – стандартна, Plus и бюджетна. Засега името на бюджетната разновидност не е ясно, но се предполага, че ще е S10e.

Днес германската медия WinFuture публикува първите рендерни изображения на бюджетния S10. От тях става ясно, че той ще има малко по-дебели рамки около екрана, отколко по-скъпите версии. Същото направи Apple с последните си смартфони – бюджетният iPhone XR има по-дебел кант около дисплея, отоколкото iPhone XS.

От снимките става ясно, че предната камера на по-евтиният S10 ще наднича към потребителя през пробита в екрана дупка – нещо, което вероятно ще е така и в по-скъпите версии са смартфона.

Впечатление прави, че нито по предната, нито по задната, част на устройството има скенер за пръстови отпечатъци.


Подкрепи Economic.bg