Датска компания представи интелигентна тонколона без бутони

Батерията на Beoplay P2 издържа 10 часа и се зарежда за 2 часа

Датска компания представи интелигентна тонколона без бутони
552 ~ 1 мин. четене

Датската технологична марка Bang&Olufsen представи иновативната тонколона Beoplay P2. Тя е най-малкият и интелигентен представител на серията безжични говорители B&O PLAY. 


Устройството не разполага с никакви бутони като целта е да се постигне елегантен дизайн и в същото време максимално да се улесни управлението ѝ. Пускането, паузирането и преместването на песен става с двойно потупване или разклащане на колоната. Разполага и с вграден микрофон.

Представянето на новия продукт на пазара в този момент не е случайно, пишат от компанията. В сезона, в който все повече хора предпочитат да прекарват свободното си време под слънчевите лъчи, Beoplay P2 дава възможност почивката сред природата да е още по-приятна под звуците на любимата мелодия. Батерията на тонколоната издържа 10 часа и се зарежда само за 2 часа. 

При изработката на практичния говорител е използван алуминий в перлен цвят, а акценти от кожа допринасят за елегантния й дизайн. Цената на Beoplay P2 е 339 лв. и ще бъде налична в шоурума на Bang&Olufsen в София в началото на юни, 2017 г. 
Подкрепи Economic.bg