\"Дори и да стрелям по минувачи на Пето авеню, няма да загубя избиратели\"

Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ

Цитат на деня:

\
204 ~ 1 мин. четене

Аз мога да застана насред Пето авеню и да стрелям в когото и да е, и няма да загубя избиратели“, заяви номинираният за кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп. Произнасяйки тази реплика, милиардерът имитира с ръце жеста на стрелба с пистолет. Видео към изказването може да видите ТУК.

„Дори да стрелям по мирни жители на Ню Йорк, това няма да загуби гласове“, категорично заяви Доналд Тръмп уверен в подкрепата на избирателите си. Той участва в предизборна кампания в щата Айова, САЩ.

Журналисти и социолози посочват многократно лоялността на неговите поддръжници, като твърдят, че почти нищо не може да промени мнението им да гласуват за Тръмп в президентската надпревара, пише CNN.

Тръмп вече води в допитвания в редица щати, където в момента се води предизборна схватка за номинациите на претендентите от Републиканската и Демократическата партия,  пише БГНЕС.

През декември обаче от Белият дом сериозно критикуваха Доналд Тръмп заради негови изказвания за мюсюлманите в страната и обявиха, че той не е подходящ за президент.

Подкрепи Economic.bg