Economic.bg има нов издател

Икономическият сайт вече е част от „Бранд Медия България“ – издател и на Kmeta.bg

Economic.bg има нов издател

Снимка: Economic.bg/Колаж

2531 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Независимата икономическа медия Economic.bg излиза от групата на списание „Икономика“, преминавайки към издателя на националния сайт с регионален фокус – Kmeta.bg. Сайтът запазва досегашната си управленска структура и ще разшири екипа, за да отрази нарастващото влияние и аудитория през последните две години.

Едноличен собственик на Economic.bg и изпълнителен директор остава Боян Томов, който и досега заемаше тази длъжност.

През последните години усилията, които вложихме в създаването на качествено съдържание, започнаха да се отплащат, доказвайки, че това е работещ бизнес модел. Сайтът ще продължи да се развива в същата посока и занапред, вече част от медийната група на Kmeta.bg, който е с обновена визия и още по-интересно съдържание“, коментира изпълнителният директор на „Бранд Медия България“, компанията издател на Economic.bg и Kmeta.bg.

Сайтът Economic.bg стартира през април 2012 г. като независима икономическа медия, част от групата на възроденото списание „Икономика“. За периода от 9 години медията бе припозната като партньор от бизнеса и като влиятелен коректив от институциите. В годините на своето съществуване сайтът никога не изневери на принципите за обективност, достоверност и актуалност на информацията. Политическо влияние също не бе допуснато никога.

Economic.bg ще продължи да организира, заедно с партньори, конференцията за киберсигурност SofiaCyberSec, форумът за иновации в областта на изкуствения интелект AI&I, събитието в подкрепа на стартиращи компании Restart&Up, както и дискусията "Образование от А до #".

Очаквайте нови проекти в рамките на медийната група.

Коментари: 0