„Един шамар не е побой“

Веселин Марешки, лидер на \"Воля\"

Цитат на деня:

„Един шамар не е побой“
2192 ~ 1 мин. четене

„Един шамар няма как да е побой и аз съм единственият човек в България, който е арестуван за шамар.“

Това каза лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки във връзка със създадената временна комисия за депутатския му имунитет.

„За 7 дни не знам какво може да се установи, но със сигурност ще излезе наяве това, че някакъв човек е казал, че му искам пари насаме на четири очи, а после от някъде се намират 20-ина свидетели, които да потвърдят това нещо и на база на такъв разговор ми е повдигнато абсолютно скалъпено обвинение”, заяви Марешки, цитиран от Фокус.

Според него това, че има спечелено от него с окончателно решение дело и незаконен арест, няма значение за никой. Това, че съм единственият арестуван за един шамар също никой не го знае. Това, че продължавате да говорите за побой, означава неинформираност. Идеята на тази комисия не е по една минута в различни медии да ми се дава време, а за 1-2-3 часа, коментира още той.

Лидерът на „Воля“ се зарече, че няма позволи да „го сготвят на тъмно“ и още след първото заседание на комисията, ще си подаде имунитета. Не съжалявам за този шамар, защото ако някой обижда майката на някой, това е най-нормалното нещо. Ако в момента дойде и ми каже същите неща, ще получи още един шамар”.

Подкрепи Economic.bg