Милена Виденова напуска управлението на „Кофас България“

Временен управител ще бъде сегашният ръководител на румънското поделение на компанията за кредитно застраховане

Милена Виденова напуска управлението на „Кофас България“
2621 ~ 1 мин. четене
Еуджен Аническу, управител на „Кофас Румъния“, от 1 август поема временно управлението и на „Кофас България“. Досегашният ръководител на българското поделение на френската група за кредитно застраховане Милена Виденова „предприема ново мениджърско предизвикателство извън компанията“, се казва в официалното съобщение. Тя беше на ръководния пост в България повече от 7 години.

 „Благодарим на Милена за нейния значим принос към Coface, за професионализма, с който управлява бизнеса в България и пожелаваме успех в бъдещата ѝ кариера“, каза Деклан Дали, изпълнителен директор на Coface за Централна и Източна Европа. Под нейното ръководство „Кофас“ стана пазарен лидер в областта на кредитното застраховане в България.

Coface Group е напълно ангажиран с българския пазар да продължи своето стабилно и успешно развитие, се казва още в позицията на компанията. „С нашия опитен местен екип ние се стремим да осигурим най-доброто обслужване за клиентите в България и да запазим позициите си на предпочитан партньор в областта на кредитното застраховане и управление на риска в страната“, коментира Деклан Дали.

С цел гладко протичане на процесите и добра приемственост Еуджен Аническу, който има 19-годишен опит в застрахователния сектор, поема временно управлението. Нов управител за страната ще бъде назначен в близко време.
Подкрепи Economic.bg