Fuel Pass - иновативна програма за отстъпки

Бензиностанции Газпром с иновативна технология в полза на потребителя

Fuel Pass - иновативна програма за отстъпки
4022 ~ 2 мин. четене
НИС Петрол България, част от НИС (Нефтена Индустрия Сърбия), единa от най-големите вертикално интегрирани енергийни компании в Югоизточна Европа,  представи на българския пазар иновативна програма  за отстъпки Fuel Pass в бензиностанции Газпром.  

За първи път потребителите  имат възможността сами да регистрират своята отстъпка, посредством Fuel Pass чип карта.  

Бензиностанции  Газпром е премиум бранд, предлагащ на своите клиенти  висококачествени горива, отлично обслужване и богат избор на продукти. Като част от непрекъснатия стремеж  да отговори на потребителските очакванията, както и  да бъде надежден партньор на пътя, който прави всяко пътуване незабравимо преживяване, е и новото предложение на веригата – иновативната  и функционална програма за отстъпки Fuel Pass.

Верига бензиностанции Газпром е първата  такава на територията на България, а НИС Петрол България- първата компания, която инвестира в  интергриране на широкоспектърна система с висока степен на сигурност, базирана на технологии ползвани в банковия сектор, която е и изцяло ориентирана към потребителите . 

Корпоративната политика на компанията залага на обратната и постоянна връзка „клиент-  търговец“, за това в избора e заложeно  на приложение, базирано на технология, която позволява  потребителите  лично и директно  да оторизира отстъпката си. 

Това не е просто програма за отстъпки, а решение, което дава пряк контакт с потребителите. За компанията е важно да може отговори на потребителското търсене и нужди, а функционалността на системата позволява динамична  промяна на условията и бенефитите, така че да  се задържи интереса на потребителите и  едновременно с това да отговори  и покрие  техните очаквания.  Самата чип карта е иновативна, със съвременен дизайн, който съчетава широк обхват на приложение и възможности. 

Предимство на системата  са отделните съставни профили, които индивидуализират отстъпките за всеки един тип клиент. Иновативното  техническо решение позволява гъвкавост в предлагането на атрактивни отстъпки за клиентите на  веригата. 

Програмата  на бензиностанции Газпром  стартира със специални преференции и бенефити за потребителите, посредством  интегрираните профили Happy Hour и Happy Sunday.  Програмата  скоро ще даде възможност  притежателите на чип- карта Fuel Pass да се възползват от широкоспектърното приложение на технологията.  

Това е заявка от страна на бензиностанции Газпром за бъдещо активно развитие на програмата не само като средство за регистринане на отстъпки, но и като услуги в полза на клиентите. Технологията има за цел бъдещо развитие и разшираване спектъра от възможности и бенефити за клиентите на верига бензиностанции Газпром. Повече информация  за програмата на www.gazprom-petrol.bg


НИС (Нефтена Индустрия Сърбия) е една от най-големите вертикално интегрирани петролни компании в Югоизточна Европа. Дейността на дружеството включва проучване,производство и преработка на нефт и газ, както и търговия на петролни продукти. С 56,15% Руската компания Газпром Нефт е основен акционер в НИС ,а Република Сърбия -29,88%, Компанията е има две рафинерии- в гр.Панчево и Нови Сад, както и производствена единица за LPG в Елемир. НИС произвежда о около 1.7 мнл. тона масла игаз    годишно.Освен в Република Сърбия, Нис се представлява чрез дъщерни дружества и представителства в Босна и Херцеговина, България, Унгария и Румъния, Хърватия в Русия, Туркменистан, Ангола, Белгия. 

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg