5 функции на смарт телевизорите, за които може би не подозирате

Мултитаскингът е начин на живот и много хора не оставят смартфоните си, дори когато дават нещо интересно по телевизията

5 функции на смарт телевизорите, за които може би не подозирате

Смарт телевизорите са идеални за гледане на съдържание, но те могат да правят много повече. Освен със своя модерен дизайн и върхова Quantum Dot технология, новите QLED телевизори на Samsung се отличават с няколко иновативни функции, които придават ново определение на зрителското изживяване.  Ето пет от тях, за които може би не подозирате.

Универсално управление

С помощта на универсалното дистанционно One Remote, вашият QLED телевизор се грижи по най-добрия начин за вашето потребителско изживяване и забавление. One Remote дава пълен контрол върху всички свързани устройства, както и върху смарт функциите на вашия телевизор. Освен  лесното управление, универсалното дистанционно ви дава възможност за гласови команди, с които може да сменяте каналите, настройките и режимите и да управлявате съдържанието.

Мултитаскинг

Мултитаскингът е начин на живот и много хора не оставят смартфоните си, дори когато дават нещо интересно по телевизията. Може би сте се чудили как да свържете мобилното си устройство с телевизора по време на филмов маратон. С новото приложение Smart View, вече можете лесно да управлявате вашия QLED телевизор със смартфона си. Изберете филм от приложенията в Smart Hub или сменете канала само с няколко движения и след това се върнете към чатенето с приятели. Или използвайте телевизора, за да покажете снимките и видео клиповете от последното ви пътуване.

Интернет

Samsung QLED в повече от телевизор. Той идва с редица приложения и услуги, които предлагат от стрийминг на видео игри, музика и HDR съдържание до напомняния кога играе любимия ви отбор. На кратко, със Smart Hub вие можете да свържете своя телевизор към Интернет и да получите достъп до различни приложения, игри, HDR филми и музикални парчета.

Гейминг

Наслаждавай се на своите високоскоростни компютърни игри на телевизора чрез връзка със Steam link. Тя е безпроблемна и с висока резолюция. С нея можеш да почувстваш скоростта на движението и да се потопиш в играта. Освен това, QLED телевизорите на Samsunng  предоставят винаги ярко и живо качество на картината в продължение на години като елиминират ефекта на „прогаряне“ на екрана (често наричан "burn-in"), който може да се появи след дългогодишна игра.

Shazam

Случвало ли ви се е да гледате нещо по телевизията и да пуснат готина песен, която не сте чували до сега? В такива ситуации повечето от нас започват да търсят смартфона си, за да активират някоя от услугите за разпознаване на музика. За да ви спести времето и усилията, Samsung внедри приложението Shazam в своите последните смарт телевизори. Услугата все още не е налична за България, но компанията работи за нейното разпространение на различни пазари.

Коментари: 0