GEFCO открива глобален център за спешни доставки в Амстердам

Центърът ще осигури пълна видимост по време на транспортирането

GEFCO открива глобален център за спешни доставки в Амстердам
380 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Европейският лидер в автомобилната логистика GEFCO отваря специализиран Център за контрол на спешни пратки (Mission Control Center - MCC) в Амстердам, който ще управлява глобалните решения за спешни доставки. Центърът ще осигури 24-часово обслужване за клиенти от цял свят.

MCC ще предлага интегрирани решения, поддържайки специализираните TCS (Time Critical Solutions - TCS) услуги. За тази цел компанията предлага въздушен превоз на товари в целия свят с пълна видимост по време на транспортирането. 

От компанията твърдят, че могат да организират чартърни полети, получаване на всички необходими разрешителни и доставяне на спешни товари от Чехия до САЩ например за 48 часа от заявката. 

Новият център за спешни доставки ще наблюдава всички TCS решения за спешна спедиция, регистрирани по целия свят, чрез нова глобална ИТ система. 

GEFCO има представителства в 47 държави и обслужва 300 дестинации по целия свят. В компанията работят 11 000 служители, а през 2017 г.  групата е генерирала приход от 4,4 млрд. евро. 
Подкрепи Economic.bg