Hilton Sofia: нов стандарт за безопасност и още по-безупречна хигиена

Мерките са част от иновативната програма Hilton CleanStay на международната верига Hilton

Hilton Sofia: нов стандарт за безопасност и още по-безупречна хигиена

Снимка: Hilton Sofia

708 ~ 2 мин. четене
Автор: Hilton Sofia

Hilton Sofia ще започне да прилага новата още по-строга програма Hilton CleanStay за осигуряване на стандарт за чистота и дезинфекция, който е част от политиката на Hilton в глобален мащаб. Концепцията няма аналог в хотелиерството – заедно с Reckitt Benckiser и Mayo Clinic, Hilton разработва по-висок стандарт процеси и обучения за екипите си по света, за да помогне на гостите на Hilton да се насладят на още по-чист и по-безопасен престой от настаняването до напускането.

В условията на завръщане към обичайния работен ритъм, със служебни пътувания и необходимост от отсядане в хотел, особено важни са хигиената по време на престоя и доверието в стандартите за чистота.


Hilton Sofia ще предложи на своите гости:

1. Гарантирано най-високите стандарти за почистване и безопасност в хотелиерството в световен мащаб, чрез новаторски организационен подход:

  • професионални почистващи препарати, използвани в клиники;
  • модернизирани протоколи за сигурност и чистота;
  • печат за санитаризиране ще указва, че стаята не е била посещавана след почистването ѝ;
  • допълнителна и интензивна дезинфекция на най-често докосваните зони за гости - светлинни превключватели, дръжки за врати, дистанционни за телевизори, термостати, бутоните на асансьорите и други;
  • постоянни обучения на екипите в хотела и абсолютно задължителна лична предпазна екипировка и пазене на дистанция.

2. Обслужване със стандарт на качество, гарантиран от Hilton.

3. Най-доброто съотношение цена – качество за бизнес посещение в София.

4. Ресторант-градина с гледка към Витоша и 2.5 м разстояние между масите. Комфорт и лично пространство, допълнени със стандарти за безопасност по отношение на храната, от доставката на продуктите, през приготвянето им в кухнята до сервирането им на госта.  Специално за пролетта ресторант “Сезони” изготви и ново меню, включващо ястия от международната и  местна кухня с впечатляваща презентация.

5. Опцията Hilton Home Office – всяка една от стаите в хотела може да бъде превърната в офисна среда, за всички, за които работата от вкъщи е сложна, а връщането в основния офис - нежелано.

Спокойствието на гостите на хотел Hilton Sofia започва с чистата стая и се наслагва с безупречните стандарти на бранда, за да може всеки един гост да се чувства спокоен като вкъщи.

Мисията на бранда е гостите да могат да се концентрират върху своето работно ежедневие и нормален ритъм на почивка, а Hilton Sofia ще се погрижи за останалото.

Коментари: 0