HP представи най-мощния хибриден лаптоп в света

Той бе показан по време на технологичното изложение CES 2018

HP представи най-мощния хибриден лаптоп в света
3446 ~ 1 мин. четене
HP представи серия от нови продукти по време на CES 2018, въвеждайки следващо поколение персонални компютри. По време на технологичното изложение компанията показа най-мощния хибриден лаптоп в света HP Spectre, който предлага до 2,5 пъти по-бързо изпълнение и мощни графики за безпроблемно създаване, редактиране и излъчване на 4К и 3D съдържание. 

Устройството позволява интензивно натоварване до редактиране на огромни видео файлове. HP Spectre се предлага с осмо поколение Intel Core i7 процесор с Radeon RX Vega M и осмо поколение четири-ядрен процесор Intel Core NVIDIA GeForce MX 150. И двата варианта са със зареждащата технология Fast Charge Technology. При първия батерията се зарежда на 50% за 30 минути, а при втория - 90% за 90 минути. 

15-6-инчовият тъч дисплей Corning Gorilla Glass 4 е устойчив на надрасквания, които могат да се получат при използване на тъч екрана. Той предлага опция HP Tilt Pen за създаване на идеи директно на цифровото платно. 

Дизайнът на лаптопа е изработен от алуминиево CNC машинно шаси. Теглото му е 2,14 кг, а цветът в който се предлага, е тъмно пепелно сребро. Цената на устройството стартира от 1799 евро . То ще бъде налично през февруари в Европа, Близкия Изток и Африка. 

Мощният компютър идва в комплект с инфрачервена камера, която поддържа Windows Hello и четец за пръстови отпечатъци, позволяващи безопасно и безпроблемно влизане във всеки един режим.

Компанията представи още по време на изложението таблетът HP ENVY, OMEN Game Stream за геймърите и широкоформатния гейминг дисплей OMEN X 65 дисплей.Omen Game Stream
Omen X 65
Подкрепи Economic.bg