Huawei представи у нас Mate 9 с двойна камера Leica

Фаблетът е с с 5.9” FHD дисплей

Huawei представи у нас Mate 9 с двойна камера Leica

Huawei представи в България Huawei Mate 9 с двойна камера Leica. Най-новото попълнение от Mate серията предоставя на потребителите най-високоефективния смартфон процесор в света HiSilicon Kirin 960, SuperCharge технология за бързо зареждане, двойна камера Leica с 12MP цветен и 20MP монохромен сензор и зашеметяващ нов дизайн.

Моделът Mate 9 комбинира най-прогресивните хардуерни и софтуерни иновации на 2016 година. Устройството има 4000 mAh батерия с висока плътност и най-новата SuperCharge технология за бързо зареждане – около 10 минути в електрическата мрежа са достатъчни за възпроизвеждане  на 2 часа видео. Със своята модерна технология за енергоспестяване, Huawei Mate 9 повишава времето за работа с пълен заряд на батерията, предоставяйки над 2 дни автономна работа.

Новият Huawei идва с второ поколение съвместно разработена с Leica двойна камера с 12MP/F2.2 цветен сензор и 20MP/ F 2.2 монохромен сензор, работещи с подобрен алгоритъм за съчетаване на информацията, който позволява създаването на зашеметяващи фотографии. RGB сензорът улавя цветовете със страхотна реалистичност, докато черно-белият сензор подсигурява детайлите до съвършенство.

Фаблетът следва дизайнерската линия, характерна за Mate серията. В изработката на телефона се използват най-фините материали, за да може устройството с 5.9” FHD дисплей едновременно да бъде красиво и удобно за ползване. Със своя интерфейс EMUI 5.0 Huawei преоткрива Android в Mate 9, за да подобри изживяването, естетиката и функционалността на операционната система. EMUI 5.0 прави смартфона по-интелигентен и ефективен във времето и разбира потребителските навици.

Очаква се в началото на 2017 г. фаблетът да бъде в продажба и в магазините на мобилните оператори. Цветовата гама, в която ще се предлага, е сиво, шампаненозлатно и керамичнобяло. 

Коментари: 0