ИКЕА представи новата си платформа за виртуална разходка

Потребителите могат да се разхождат из магазина, без физически да са в него

ИКЕА представи новата си платформа за виртуална разходка
1048 ~ 1 мин. четене
ИКЕА България пуска нова и иновативна платформа за виртуална разходка в магазина. Тя ще позволи на потребителите да разгледат всичко онлайн, без да се налага да са физически в магазина.

При виртуалната разходка в сайта на ИКЕА се виждат и цените на продуктите. За по-голямо улеснение на онлайн клиентите на магазина са създадени навигационни знаци по коридора, както и функцията "panorama" (панорамни изображения за избрани локации), която представя дизайнерски решения за стаи или отдели на магазина с повече детайли.

Функцията "timeline" представя всички интересни места от виртуалната разходка като продукти, оферти и интериори на един екран. Освен това функцията за автоматично възпроизвеждане и „посещение“ на определени отдели, например на дневна, текстил и др. прави обиколката още по-бърза и предлага по-голям избор.

Платформата е базирана на технологията VitrinaBox, която използва комбинация от видео и изображения. Онлайн посетителят може да се разхожда лесно и бързо в пространството на магазина, независимо какво електронно устройство или браузър използва, и без да е необходимо инсталирането на приложение или друго специфично оборудване.

„С платформата ИКЕА Виртуална разходка създаваме още една възможност хора от всички кътчета на България да имат бърз и лесен достъп до магазин ИКЕА, както и да се възползват от всички идеи и функционални решения за дома си, все едно са там“, казва Никос Ифантидис, управител на ИКЕА България.
Коментари: 0