Изтеглиха първия победител от лотарията с касови бележки на НАП

Общо 200 000 хил. души с 4 млн. касови бележки са участвали в тегленето

Изтеглиха първия победител от лотарията с касови бележки на НАП

Изтеглиха първия късметлия в Лотарията на НАП и МФ с касови бележки. Спечелилият С. Първанов от Ботевград се сдоби с нов модерен смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. Той е участвал в играта с касов бон с покупка за 3 лв.

При всяка игра се теглят трима победители, като двама от тях са резерви, тъй като има статистически шанс спечелилият бон да е фалшив. Победителят беше изтеглени чрез ЕГН от водещия Георги Любенов, а останалите две резерви изтегли говорителят на НАП Росен Бъчваров. Общо 200 000 хил. души с 4 млн. касови бележки са участвали в тегленето. Всеки, който участва регистрира средно по 20-30 бележки, заяви Бъчваров .

До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

До момента сайтът на играта е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са близо 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Коментари: 0