Къде няма да има вода в София на 12 юни

Утре предстоят множество ремонти

Къде няма да има вода в София на 12 юни
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска", кв. „Център" Триадица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Солунска" от ул. „Княз Борис I" до бул. „Витоша".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен" на кръстовището с бул. „Витоша".

-Във връзка с ремонтни работи на ул. „Промишлена", кв. „Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в:бл. 38, вх. А и Б и бл. 27А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 38.

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народно хоро", кв. „Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Народно хоро" между ул. „Рождество" и ул. „Иван Радоев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро" на кръстовището с ул. „Арх. Франк Лойд Райт".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брезина", кв. „Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Березина" от ул. „Калач" до ул. „Арда".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Березина„ на ъгъла с ул. „Арда".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Димитър Миленков" от № 200 до № 300.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред № 202.

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове  на ул. „Д-р Иван Стаменов" и ул. „Генерал  Йосиф В. Гурко", кв. „Бусманци" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Генерал Йосиф В. Гурко", ул. „Просвета", ул. „Беговица", ул. „Татарски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Детска радост" на ъгъла с ул. „Владимир Георгиев".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бесарабия", кв. „Васил Левски" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. "Летоструй" от ул. "Витиня" до ул."Бесарабия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия" №69.

-Във връзка с диагностика на уличен водопровод отклонение на ул. „Коце Петров Бургов", кв. „Кумарица" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Коце Петров Бургов", ул. „Свещеник Юрдан Ангелов", ул. „Леярска" от ул. „Коце Петров Бургов" до ул.  „Незабравка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коце Петров Бургов" на ъгъла с ул. „Свещеник Юрдан Ангелов".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад", в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Хотнишки водопад".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад" на кръстовището с ул. „Душанци".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Коментари: 0