Къде спират водата в София на 23 февруари

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде спират водата в София на 23 февруари
936 ~ 1 мин. четене
От пресцентъра на Столична община съобщиха за планирано спиране на водоподаването на 23 февруари – петък.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Радичевци", жк. "Красна поляна" се налага спиране на водоподаването от10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Радичевци" от ул. „Одоровци" до бл. 22 и бл. 23

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радичевци" пред бл. 23.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21."Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Подкрепи Economic.bg