Пета годишна Salesforce CRM конференция в България

Единствена по рода си, конференцията събира елита на българския бизнес

Пета годишна Salesforce CRM конференция в България
За последните 10 години, компанията Salesforce е безспорен световен лидер в CRM и облачните решения, като 6 поредни години неизменно присъства в класацията на най-иновативните компании на сп. Forbes, а през 2016 г. е обявена за иноватор на десетилетието от същото списание.

Като стратегически партньор и риселър на Salesforce за България и региона, водещата бизнес и IT консултантска компания Некст Консулт организира на 22 март 2018 г. в Sofia Event Center петата годишна CRM конференция в България.

Единствена по рода си, конференцията събира елита на българския бизнес и разказва за най-новите тенденции в дигиталната трансформация, маркетинга и продажбите.

Основен фокус ще бъде как компаниите да поставят клиента в центъра на дигиталната трансформация, увеличавайки удовлетвореността му и възползвайки се от най-актуалните тенденции в областта на маркетинга, продажбите и обслужването (Customer Journey, Artificial Intelligence, Internet of Things, и др.).

Гост-лектор на събитието ще бъде Мениджърът продажби за Югоизточна Европа/Русия/Украйна на Salesforce.

Управителите на няколко български компании, които успешно са внедрили CRM, ще разкажат на гостите от първо лице как Salesforce и Некст Консулт трансформират техния бизнес и ги правят по-успешни на пазара.

Повече информация за събитието и регистрация можете да намерите тук.
Коментари: 0