Как да правите успешен бизнес?

Webit.Festival ще се проведе в София от 19 до 20 април

Как да правите успешен бизнес?
3743 ~ 2 мин. четене

„Технологиите са средство и инструмент за успешни бизнес и лични решения, а не самите решения. Само подготвени хора биха могли да се възползват от тях и да извлекат ползи“, казва  Пламен Русев, предприемач, инвеститор, филантроп и председател на Фондацията Webit.

Именно това е мисията на осмия поред ежегоден форум за технологии, иновации и инвестиции, част от Глобалните Събития Webit – Webit.Festival  в София на 19-20 април  (www.webit.bg) да подготви персонала, на компаниите, мениджъри, политици и основатели на фирми със знания и опит за променящата се среда в България и по света и да им помогне да бъдат по-успешни.


„Темите и дискусиите в рамките на Webit.Festival в София биха били от ползва за всеки мениджър - изпълнителни директори, директори информация, иновации, сигурност, маркетинг и продажби.

В новите реалности на бизнес средата успешен бизнес се прави с познания, свързани с иновации, опазване сигурността на фирмената и лична информация, работа с големи данни, за процеса на интеграция и работа с дигитални системи за управление, лоялност, продажби, мобилни технологии, облачни маркетинг услуги и други. 

Непознаването на тези теми прави  мениджъра неподготвен за вече случващата се дигитална трансформация на бизнеса, а няма друго събитие в България и региона, което да дава толкова много отговори и подготовка за настъпващите промени на всички нива в бизнеса“ казва  Пламен Русев, предприемач, инвеститор, филантроп и председател на Фондацията Webit.

За нивото на събитието говорят не само осем годишната му историята, фактът, че от България се разрасна и вече се провежда на 4 континента, но и това, че сред водещите лектори тук са Президентът на МастърКард в Европа,

Няма друг технологичен и дигитален форум никъде в региона, а още по-малко в България, който да посреща лектори от толкова високо ниво (а не просто регионални продавачи от фирми с големи имена). Сред лекторите на най-високо световно ниво са лидери на компании като MasterCard, IBM, SAP, Akamai, Google, Intel, Philips, Lego, Nokia Networks, Европейската Космическа Агенция, НАСА.


Международните медии са представени от New York Times, Thomson Reuters, Times Inc, CNN, Deutsche Welle, Canal+ и водещи професори от Massachusetts Institute of Technology, Училище по Мениджмънт Келог и други.

Наред с всички тези гости, Webit посреща и много инвеститори и основатели на стартиращи компании. Фондацията Webit все още приема кандидатури от стартиращи фирми, на които да предостави безплатни щанд, билети и възможност да се представят пред инвеститори и водещи корпорации в света.

Чрез Webit София цели и да се превърне в локация, на която се дискутира и решава дигиталното бъдеще на Европа. Редица политически лидери от Европейската Комисия, начело с вицепрезидента г-жа Кристалина Георгиева, президента на Европейските региони г-н Маркула, членове на Евро Парламента, представители на НПО и други организации, които ще пристигнат в София, за да обсъждат теми, свързани с кибер сигурността, биотехнологии, развитие на предприемаческата еко система, умни градове, умна енергия, устойчиво развитие, технологии и медии.

Подкрепи Economic.bg