Какво подарява кралица Елизабет II на своите служители за Коледа

Коледният дух не подминава и британското кралско семейство, което винаги отдава заслуженото на персонала си

Какво подарява кралица Елизабет II на своите служители за Коледа

Снимка: Twitter @RoyalFamily

Коледният дух не подминава и британското кралско семейство. Кралица Елизабет II и нейното потомство са известни с това, че прекарват деня в печене на пуйка, посещение на църковната служба и раздават шеговити подаръци, точно като милиони семейства в Обединеното кралство.

Елизабет II не забравя и служителите от персонала си за празника.

Всяка година кралицата и принц Филип дават на всеки от своите 1500 служители в Бъкингамския дворец и извън него коледни подаръци, с които да покажат своята благодарност.

И този подарък е коледен пудинг от Tesco, пише Hello Magazine, цитиран от "Бизнесинсайдър", които също са потвърдили информацията.

Всеки, който желае, може да опита избрания от кралицата пудинг, който струва само 8 паунда.Подаряването на подаръци на персонала е традиция, започнала още по времето на царуването на бащата на сегашната кралица - крал Джордж V, според "Индипендънт".

Коледните подаръци за персонала на кралицата обаче не се изчерпват само с пудинга. Старшите служители на Нейно величество, както и тези, които вече имат по-дълъг стаж в двореца, получават и ваучери за подарък.

Всеки ваучер се връчва на служителите лично на специална церемония ,започвайки от най-старшите, следвани от чиновниците, домашните помощници, камериерите и градинарите, пише още Hello Magazine.
Коментари: 0