Класираха най-красивите стюардеси

Водачи в подреждането са дамите от екипажа на Air France, Singapore Airlines и Аерофлот

Класираха най-красивите стюардеси
Служителките на авиокомпания Air France са номер едно в класацията на най-красивите стюардеси, съставена от специализирания интернет сайт BS Aeronautics, съобщава Ленталру. Сред най-големите въздушни красавици са намерили място също стюардесите на "Сингапур еърлайнс" /второ място в класацията/ и служителките на "Аерофлот" /трето място/.

Класацията е съставена без използването на каквато и да било методология - на базата на личните предпочитания на редакцията на сайта BS Aeronautics. Отчетени са били както физическата привлекателност, така и стилът и елегантността на стюардесите. 

Победителките от Air France са поставени на първо място заради "външността им на модели и красивите униформи, които са изработени от дизайнера Кристиан Лакроа". Рускините са впечатлили с яркочервените си облекла.

Ето и кои още влизат в Топ 10:

10. Virgin Atlantic (САЩ);

9. Thai Airways International (Тайланд);

8. Lufthansa (Германия);

7. Air Asia (Малайзия);

6. Emirates (Дубай);

5. Cathay Pacific (Хонконг);

4. Kingfisher Airlines (Индия);

3. "Аерофлот" (Русия);2. Singapore Airlines (Сингапур);1. Air France (Франция).През 2014 година бе съобщено, че британската дизайнерка Вивиан Уестууд е създала "най-сексапилната униформа" в света за стюардесите от "Върджин Атлантик". Въпреки това в класацията на BS Aeronautics те са заели едва десетото място.
Коментари: 0