„Майките на успеха се оказаха много“

Лиляна Павлова, министър в оставка

Цитат на деня:

„Майките на успеха се оказаха много“

Снимка: Стоян Йотов

324 ~ 1 мин. четене

През изминалите две години ГЕРБ е правила много компромиси, за да бъде постигнат баланс. „Равносметката е, че съобразявайки се с нашите коалиционни партньори и техните политики всъщност те обираха позитивите, а за нас оставаха само негативите. Майките на успеха се оказаха много”, коментира регионалният министър в оставка Лиляна Павлова по Нова Тв.

Според нея най-разумният изход от ситуацията е един експертен служебен кабинет, с който да преминем през етапа по подготовката и провеждането на нови избори през месец април.

„Не трябва да управляваме напук и на инат” - така Лиляна Павлова коментира оставката на правителството, подадена след неуспеха на ГЕРБ на президентския вот.

По думите й ГЕРБ се оттегли, защото хората очевидно подкрепиха левите политики и послания. Павлова категорично заяви, че сега ГЕРБ трябва да се отдръпне, за да открие и анализира грешките си. Според нея е факт, че грешките на ГЕРБ са в това, което партията не направи.

„Сега, за да има стабилност, трябва да бъде приет предложеният от нас бюджет, да имаме експертен служебен кабинет и след това - честни и прозрачни предсрочни избори”, каза още Павлова.

Подкрепи Economic.bg