Мобилните услуги в роуминг за клиентите на А1 са възстановени

Компанията ще компенсира клиентите, които са имали проблем с роуминга в Гърция

Мобилните услуги в роуминг за клиентите на А1 са възстановени
812 ~ 1 мин. четене

Мобилните услуги в роуминг за клиентите на мобилния оператор А1 България вече са възстановени изцяло, съобщиха от компанията. 

Затрудненията бяха причинени от технически проблеми извън мрежата на А1 България. Клиентите на телекома започнаха да изпитват затруднения при ползването на мобилна гласова услуга и мобилен интернет в роуминг в ранния следобед на 1 септември. 

"В момента всички клиенти на А1 България, които се намират в Гърция или друга дестинация в ЕС, могат да ползват роуминг нормално", твърдят от телекома.

Мобилният оператор ще предостави компенсации на всички засегнати клиенти. Всеки, който е имал затруднения с ползването на мобилни услуги в роуминг в Гърция или други части на ЕС в периода 1-2 септември г., може да заяви компенсация в седемдневен срок чрез попълване на електронна форма на https://www.a1.bg/compensation-form-mobile, на *88 или в магазините на А1 България. 

Всички, подали такова заявление, ще могат да избират между 500 безплатни МB за роуминг в ЕС (валидни до 07.10.2018 включително) или 500 МB безплатен мобилен интернет в България (валидни до края на отчетния период на клиента). При активацията на избраната отстъпка, всеки клиент ще бъде уведомен със SMS.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg