Moto-Pfohe Rent a Car с два нови офиса на летищата в Бургас и Варна

Това е първият отфис на компанията в Бургас

Moto-Pfohe Rent a Car с два нови офиса на летищата в Бургас и Варна

Снимка: Moto-Pfohe Rent a Car

676 ~ 1 мин. четене
Компанията за отдаване на коли под наем Moto-Pfohe Rent a Car отвори първия си офис в Бургас, а преди дни разкри такъв и във Варна. И двата нови филияла са на летищата в морските градове. 

Бургаският аеропорт е вторият по натовареност в страната. Наемането на кола от там ще е особено удобно за чуждестранните туристи в града, идващи на черноморието. От компанията вярват, че много българи също предпочитат този начин на придвижване.

Предлаганите автомобили в Бургас са на разположение по всяко време на денонощието, като единственото условие е предварителна уговорка с представител на Moto-Pfohe Rent a Car или заявка по имейл. 

Наемането на автомобил във Варна става при същите условия. 

„Най-добрият начин да бъдеш близо до клиента е като наистина си физически близо до него и си готов във всеки момент да му предоставиш нужното време и внимание. Чрез разкриването на новите си офиси на аерогарите в Бургас и Варна, MOTO-PFOHE Rent a Car доказва, че интересите на потребителите наистина са на първо място“, казват от компанията, която оперира вече 13 години на пазара у нас.

Коментари: 0