Набират хора за работа в Южна Англия

Заплащането започва от 7,50 паунда на час

Набират хора за работа в Южна Англия
3890 ~ 1 мин. четене

Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd – стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост.

Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта /50% през работни часове и 20% в останалото време/ и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю, което работодателят ще проведе на 30 март 2016 г. в гр. Пловдив и на 1 април 2016 г. в гр. Бургас.

Заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на е-мейл [email protected] с посочване на позицията, за която кандидатстват. Краен срок за подаване на документи – 28.03.2016 г.

Повече информация кандидатите могат да получат на тел. 032/960-128 или 0882 825 004.

Подкрепи Economic.bg