Наградиха дружества на ЧЕЗ за положителни бизнес практики

ICAP България отличава водещи компании за поредна година

Наградиха дружества на ЧЕЗ за положителни бизнес практики
296 ~ 1 мин. четене

ЧЕЗ Електро България АД и ЧЕЗ Разпределение България АД бяха отличени с приза „True Leaders“, връчван от  ICAP България за прилагани в дейността положителни бизнес практики.

Чрез наградата „True Leaders“ се отдава признание на всички компании, лидери в своя сектор, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване, съобщиха от компанията.

Всички наградени компании отговарят на следните критерии: да са сред 300-те най–печеливши компании по  EBITDA за 2015 г., да са увеличили броя на своя персонал /2015 г. спрямо 2014 г./, да имат висока кредитна оценка /ICAP Credit Score  B2 - A1/ и да са лидер в своя сектор.

ICAP Bulgaria е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от малкото компании, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси – ESMA, като „Агенция за кредитен рейтинг“ и за четвърта поредна година отличава водещите компании в България с наградите „True Leaders“.

Подкрепи Economic.bg