Най-добрите бийч барове на планетата

Те привличат хиляди туристи всяка година

Най-добрите бийч барове на планетата
5172 ~ 1 мин. четене

Бар в непосредствена близост до пясъка, коктейли, синьо море, освежаващи напитки и хубава музика. Това са някои от предимствата, които предлагат най-добрите плажните барове по света. Част от тях са луксозни, други се отличават с дизайн, автентичност, жива музика, неподправена атмосфера, но основното предимство си остава близостта до морето. Вижте 5 от топ баровете в света, разположени на плажа:

 

Dune Preserve Beach Bar, Ангуила

 

Това е барът, който всеки иска да посети, отивайки на почивка на Карибите. Той е собственост на реге певец, така, че може да си представите саундтрака му. В него може да срещнете брокерите от Уол Стрийт.

Baba Nest, Пукет


Дървената повърхност, която плава във водата, и панорамният изглед към морето и околните острови, определено печелят посетителите на мига. Огромните възглавници и ниските маси придават необикновен чар на този бар. Редица туристи посрещат залеза тук с коктейл в ръка.

Ponta dos Ganchos, Бразилия


В най-скъпия курорт в Бразилия, този огромен бар се намира в частен имот на брега на морето. Той предлага великолепна гледка към океана, удобни шезлонги и закачливи летни коктейли.

Doyles on the Beach, Австралия


Собствениците твърдят, че това е най-старият плажен бар в света. Отворен е през лятото на 1885 г. Какво го отличава от останалите барове – определено това са морските дарове, както и гледка към пристанището на Сидни.

Moonshadows Malibu, Калифорния

През последните 40 години барът е посещавано място от местните жители и туристите. Освен масите, които почти докосват океана, заведението предлага голямо разнообразие от уникални ястия.

Подкрепи Economic.bg