Най-скъпите частни острови в света, които се дават под наем

Най-скъпите частни острови в света, които се дават под наем

Снимка: Pixabay и Уикипедия

2912 ~ 2 мин. четене
Искали ли сте някога да наемете цял остров за себе си и семейството си, за да се насладите на тази тропическа неземна красота наоколо? Е, това малко хора могат да си го позволят, но не е невъзможно. Представяме ви 10-те най-скъпи частни острова в света, които се дават под наем:

10. Wadigi Island, Фиджи

Наемът на този малък остров започва от $2 400 и може да стигне до $7 000 на вечер.

9. Lizard Island, Австралия

Много хора казват, че това е най-изключителният остров на континента. Вероятно е така, но наемът за една вечер е $6 000.

8. The Brando, Френска полинезия

Островът е на известния холивудски актьор Марлон Брандо. Той прекарва голяма част от живота си там. Това райско място може да бъде ваше срещу $18 500 на вечер.

7. Cousine Island, Сейшели

Този остров е невероятно красив, благодарение на зеленината и тюркоазените води около него. Този рай може да се наеме за $26 000 на вечер.

6. Musha Cay, Бахамите

Островът е собственост на известния илюзионист Дейвид Копърфийлд. С наемането му получавате всички невероятни луксозни съоръжения. Цената за една вечер е $39 000.

5. Coco Prive Kuda Hithi, Малдиви

Coco Prive Kuda Hithi е един от най-популярните частни острови в Малдивите. Да останете една нощ на него ще ви струва $45 000.

4. Necker Island, Британски Вирджински острови

Necker Island е собственост на Ричард Брансън. Островът предлага върха на лукса и удобството, когато става дума за частни острови. Цената за една нощ е $48 000.

3. Velaa Private Island, Малдивите

Островът се намира в южноокеанския регион на Малдивите. Той разполага с невероятни вили, уникални гледки, копринени пясъчни плажове и палми. За да останете тук 6 нощи трябва да платите $1,8 млн.

2. Isla Tagomago, Ибиса

Isla Tagomago в Ибиса е любимо място за известни личности. Една вълшебна седмица на него струва $109 000.

1. Voavah, Малдивите

Бижуто на Малдивите води класацията за най-скъп частен остров с цена за една нощ от около $46 000. Луксозният хотел е готов да посрещне най-богатите и претенциозни туристи в света.
Подкрепи Economic.bg