25% намаление на всички полети от и до България с Wizz Air

До края на годината компанията стартира още четири нови линии от София

25% намаление на всички полети от и до България с Wizz Air
3875 ~ 1 мин. четене

Wizz Air обявява днес лятна промоция намалявайки с 25% всички полети от и до България, съобщават от компанията. Тази масирана еднодневна акция означава още по-големи спестявания за пътуващите между България и останалата част от Европа през това лято. Намалените цени са приложими за резервации до полунощ днес, направени на wizzair.com.

В България, Wizz Air предлага общо 38 линии до 14 държави от 3 летища, осигурявайки удобен достъп от страната до останалата част от Европа и извън нея, както за бизнес, така и за туризъм. Най-новите WIZZ маршрути,  открити през август, свързват Варна с Будапеща и София с Нюрнберг,  в германската област Бавария.

До края на годината WIZZ ще започне още четири нови линии от София, свързвайки града с Кутаиси в Грузия, Будапеща в Унгария, Базел в Швейцария и Донкастър  Шефилд в Обединеното кралство.  

Taмара Валуа, директор корпоративни комуникации на Wizz Air, каза: “Въпреки че краят на лятото бавно приближава, това не означава, че планирането на ваканции или кратка почивка с приятели или с тези, които обичате трябва да свърши.  Ние намаляваме с 25% цените всички наши линии в мрежата от България и се надяваме, че българските ни клиенти ще се възползват от тази възможност да резервират кратка градска ваканция в някой от любимите си градове. С нетърпение очакваме да посрещнем много туристи в България през циганското лято. Сега цените са дори още по-ниски и няма причина да не избягате на борда на нашите нови самолети.”

Подкрепи Economic.bg