Нови членове на борда на Българския форум на бизнес лидерите

Ирина Василевска от „Теленор България” и Мирослав Петров от VIVACOM бяха избрани за членове на УС, а мандатите на Петър Велев от „Екофарм” и Гилбърт Маккоул от KPMG бяха подновени

Нови членове на борда на Българския форум на бизнес лидерите

На заседанието си във вторник годишното Общо събрание на БФБЛ избра Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в „Теленор България”, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM, за членове на Управителния съвет на организациятаДелегатите гласуваха и за втори тригодишен мандат на д-р Петър Велев, управител на „Екофарм”, и преизбраха Гилбърт Маккоул от KPMG, дългогодишен финансов контрольор  на Форума.

В заседанието участваха представители на 39 членове на Форума – част от най-големите и успешни компании и организации в България, които бяха приветствани от Ираван Хира, председател на Форума, Зоя Паунова, заместник-председател, и Тим Буйсере, ръководител на търговския отдел в посолството на Великобритания у нас.

„Вече 19 години Българският форум на бизнес лидерите работи активно за утвърждаването на етичните стандарти и отговорността към обществото като неразделна част от бизнеса. Подкрепата на членовете ни през изминалата година ни дава увереност, че визията ни за България като добро място за работа, инвестиции и живот се е превърнала в лична кауза за всеки един от нас. Заедно ще продължим да полагаме усилия за това страната ни да е приветлива за нашите деца, за нашите родители, за бизнеса”, заяви председателят на Форума Ираван Хира.

Изпълнителният директор Георги Руйчев отчете дейността за миналата година и представи програмата за 2017 г. Общото събрание прие и финансовите отчети за изминалия период. Преизбраните и новоизбраните членове на УС се ангажираха да работят за насърчаването на бизнес етиката и отговорните корпоративни практики, да водят конструктивен диалог с всички заинтересовани страни и да защитават интересите на членовете на БФБЛ. 

Коментари: 0