Новите автомобили на BMW с 4-годишна гаранция

Тя вече е 4 години или 200 000 км.

Новите автомобили на BMW с 4-годишна гаранция
264 ~ 1 мин. четене

Произведените след 1 януари 2016 г. нови автомбоили BMW и Mini ще се предлагат с удължена гаранция, съобщиха от българското представителство на марките. Новата гаранция ще бъде 4 години или 200 000 км. Тя ще важи както за индивидуални, така и за бизнес клиенти.

"Мярката е част от стратегията на BMW Group България за постоянно повишаване на качеството на услугите, които предоставя на своите клиенти. Тя отразява и важността на прозрачните и прогнозируеми разходи за ремонт и поддръжка, като фактор при взимането на решение за покупка на нов премиум автомобил, както за индивидуалните, така и за бизнес клиенти в България. Допълнително удължената гаранция спомага за запазване на по-висока остатъчна стойност на автомобилите BMW и MINI", споделят от BMW. 

До този момент всички автомобили на BMW и MINI BMW AG бяха с гранация за период от 2 години без ограничения на пробега, пише automedia.bg. За пазара в България от 1 януари, без допълнително заплащане от страна на клиентите, се добавя удължена гаранция с идентичен обхват и срок на валидност още две години или до достигане на пробег от 200 000 км, се казва в информацията.

Компанията предлага и опция за разширяване на гаранцията за пет или шест години. 

Подкрепи Economic.bg