Новият Ford Fiesta е най-добрият бюджетен женски автомобил

Той бе избран от журито на конкурса Световен дамски автомобил на 2017 година

Новият Ford Fiesta е най-добрият бюджетен женски автомобил

Новият Ford Fiesta бе избран за най-добрият женски автомобил за бюджета си от журито на Световен дамски автомобил на годината.

Fiesta е победител в категорията за бюджетни коли на наградите за Световен дамски автомобил на 2017 година – единствените награди в света, изцяло гласувани от жени.

25 експертни членове на журито от 20 държави по света избраха Fiesta за недвусмисления победител сред 10 финалиста в категорията, селектирани измежду първоначалните 420 автомобила.

Победителите в Световен дамски автомобил на годината се избират по критериите безопасност, съотношение цена-качество, стил, място за съхранение, подходящо за деца, лесно управление, екологичност и сексапил.

Изцяло новият Ford Fiesta е в продажба в Европа в отличителни версии, включително стилната Fiesta Titanium, вдъхновената от Ford Performance Fiesta ST-Line и изисканата Fiesta Vignale.

Модерните технологии на Fiesta в помощ на водача включват системата за свързаност SYNC 3, усъвършенстваната система за Засичане на пешеходци, която предотвратява удари дори през нощта, и първия за Ford Активен паркинг асистент, който прилага спирачно усилие при паркиране без ръце.

Най-новите двигатели включват многократно награждавания 1.0-литров бензинов EcoBoost с до 140 к.с. и 1.5-литров дизелов TDCi с до 120 к.с. 

Коментари: 0