Новият Xiaomi Mi A3 вече в магазините на Vivacom

Смартфомът идва с тройна камера и мощна батерия

Новият Xiaomi Mi A3 вече в магазините на Vivacom

Снимка: Vivacom

Автор: Vivacom
Новият модел смартфон от среден клас Xiaomi Mi A3  идва с  привлекателни характеристики и дизайн на неустоима  цена. Само сега клиентите на Vivacom могат да го открият в търговската мрежа на телекома, както и в обновения онлайн магазин, на цена от 13.98 лв. на месец с план SMART L+.

Комфортният 6.09" AMOLED HD+ дисплей  осигурява отлично изживяване при работа, игри, видео. Моделът е удобен и издръжлив и гарантира сигурно съхранение на данните благодарение на чувствителния  сензор за пръстови отпечатъци.

Потребителите ще останат удовлетворени от високото качество на снимките. Следвайки актуалния тренд – да се предлагат все по-прецизни камери, устройството е оборудвано с  тройна основна камера - 48MP основна, 8MP широкоъгълна и 2MP сензор за дълбочина, който допринася за  перфектни портретни снимки. А 32MP селфи камера с изкуствен интелект прави страхотни селфита.

Достойнствата на смартфона се допълват от ултра мощната батерия с капацитет 4030mAh за изключителна издръжливост. Батерията предлага време на готовност до 20 дни, до 30 часа време на разговор и до 13 часа игра. Моделът поддържа и технология за бързо зареждане. 

Устройството работи с Qualcomm Snapdragon 665, 11nm високопроизводителен процесор като осигурява по-ниска консумация за по-дълъг живот на батерията. 
Коментари: 0