Основните валутни двойки за 9 юли

Прогнозите са на анализаторите от Адмирал Маркетс

Основните валутни двойки за 9 юли

Технически анализ на основните валутни двойки за 9 юли 

EURUSD


Евро/долар имаше инерция нагоре вчера, достигайки връх на 1.1092. Изгледите са възходящи в близка перспектива за тестването на 1.1120/50. Ясен пробив над тази зона може да предизвика по-нататъшен бичи натиск за тестването на 1.1200. Подкрепа за деня е 1.1040, чийто пробив може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестването на 1.1100 или по-ниско. Основните ми технически изгледи остават неутрални.

GBPUSD                                                                                                      


Паунд/долар продължи движението си надолу вчера, като направи дъно на 1.5329. Търговските сигнали са за надолу в кратки срокове за тестването на 1.5300 – 1.5250. Най-близката подкрепа е на 1.5375. Ясен пробив под това ниво може да отведе цената в неутрална търговска зона с тестване на 1.5420, но всеки натиск на биковете сега е нормален и би трябвало да се разглежда  като хубава възможност за продажби.

USDJPY        


Долар/йена имаше силен низходящ моментум вчера, пробивайки под 122.00 и достигайки дъно на 120.40. Очакванията ми са за надолу за тестването на 120.00. Непосредствена съпротива имаме при 121.30/40, чийто ясен пробив може да отведе цената в неутрална зона с тестване на 122.00, но като цяло аз предпочитам сценария надолу в тази фаза и всеки възходящ натиск би трябвало да се счита като добра възможност за къси  позиции.

USDCHF


Долар/франк беше нерешителна вчера, сформирайки дожи на дневната графика. Няма промяна в техническите ми прогнози. Сигналите ми остават неутрални. Интрадей рейндж, който да  следим се вижда между 0.9540 – 0.9400. Както може да видите на часовата графика, цената все още се движи над ЕМА 200, предполагайки бичи сигнали. Основните ми технически изгледи остават неутрални/неясни.

*Мнението, изразено в този материал, не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.  

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450

Източник: Адмирал Маркетс

Коментари: 0