ПР мениджър на \"ЧЕЗ България\" ще води уебинар на европейско ниво

Дискусията ще се проведе на 16 март

ПР мениджър на \
ПР мениджърът на ЧЕЗ България Мария Дойчинова ще води уебинар на европейско ниво, който ще се проведе на 16 март. Всеки желаещ може да се включи и да се регистрира за участие в онлайн дискусията ТУК.

В своята сесия Мария Дойчинова ще обърне внимание на темата за устойчивото развитие на модерните компании, тяхното дълголетие и запазване на добрата им репутация. 

ПР мениджърът на ЧЕЗ България ще запознае участниците с трудните предизвикателства и предстоящи промени, пред които ще бъдем изправени всички ние през следващите десетилетия, а именно климатичните промени, замърсяването, безопасността на храните, здравето, както и ролята на технологиите в живота ни. 

Тя ще постави тези видни проблеми и ще обясни защо потребителите и компаниите трябва да започнат да се адаптират към справяне с тях. Тези и още много други теми ще бъдат дискутирани в дискусията.

Мария Дойчинова е директор "ПР и комуникации" на ЧЕЗ България. Отговаря за разработването и изпълнението на комуникационни стратегии на компанията и за връзките с медиите. До 2010 г. е била директор "Комуникации" в "Софийска вода".
Коментари: 0