\"Пристанище Бургас\" обяви търг за наем на ресторанта в Морска гара

Заведението е разположено на едно от най-чаровните места в Бургас с гледка към залива, пристанището и корабния трафик

\

Ресторантът в емблематичната Морска гара Бургас отново ще бъде отдаден под наем. Ръководството на „Пристанище Бургас” ЕАД обяви търг за заведението с тайно наддаване. Ресторантът е на три нива с разгъната площ от 733 кв.м. и обявената начална месечна наемна цена е 7 300 лв., без ДДС.

Търгът е насрочен за 02.05.2017 г. от 10.00 ч., а документация за участие може да бъде закупена срещу 50 лв. от административната сграда на пристанището. Срокът за подаване на заявления за участие в търга е до 16.30 часа на 28.04.2017 г.


Ресторантът в Морска гара е разположен на едно от най-чаровните места в Бургас. От заведението се разкрива гледка към залива, пристанището и корабния трафик, а вечер запленяват светлините на входните фарове. Създадени са условия да бъде оборудвано класно морско заведение, още повече, тъй като мястото е притегателен център за жителите и гостите на града през всички сезони.

Преди провеждането на търга се правят и огледи на мястото – всеки работен ден от 9.00 до 12.00 часа след закупуване на тръжната документация. 

Коментари: 0