Пуснаха златен iPhone с лика на Путин и Крим

Дизайнът е посветен на втората годишнина от присъединяването на Крим към РФ

Пуснаха златен iPhone с лика на Путин и Крим
668 ~ 1 мин. четене

Известната руско-италианска компания Caviar, която се занимава с изработка на смартфони, в чест на втората годишнина от присъединяването на Крим към Руската федерация, ще пусне специална колекция златни мобилни устройства. Дизайнът на телефона е посветен на това събитие (18 март).


Мобилното устройство е iPhone 6S, а моделът се нарича Supremo Putin Crimea Edition Gold. Както на всички модели от линията Supremo и на тази е изобразен портрет на президента на Русия, карта на страната, включваща и полуостров Крим.


На устройството е инкрустиран и надпис "Крим е в сърцата на хората". Това са репликите от речта на президента Владимир Путин, с които той се обърна на 18 март 2014 г. към депутатите в двете камари парламента след резултатите от референдума за присъединяване на Крим.

Смартфонът може да бъде поръчан от сайта на компанията, а цената му е между 4934 и 5068 лева, в зависимост от обема на паметта.


Майсторът на смартфони Caviar съединява високата идея с изключително внимателно и детайлно изпълнение и създава повече от телефон с оригинален дизайн, а символ на една силна и свободна страна, пишат от компанията. 

Подкрепи Economic.bg