Qatar Airways предлага 2 билета на цената на 1

Офертата е част от промоцията Фестивал на пътешествията

Qatar Airways предлага 2 билета на цената на 1
3998 ~ 1 мин. четене

Qatar Airways стартира първия по рода си Фестивал на пътешествията, по време на който ще се предлагат много и различни намаления.

Желаещите да пътуват през 2016 г. ще открият разнообразие от предложения, от които самолетни билети за пътуване в икономи и бизнес класа с намаления, започващи от 30%, както и най-атрактивните предложения: 2 билета на цената на 1. Те са най-изгодни, тъй като втория пътуващ заплаща само таксите, и са идеален вариант както за двойки, така и за бизнес пътувания. 

В настоящата кампания ще се предлагат и така наречените прогресивни отстъпки, за 5 човека, резервиращи едновременно, цената е по-ниска, отколкото ако резервират трима. Възможности за хотелско настаняване и наем на автомобили с отстъпки са също част от настоящия Фестивал на пътешествията.

Резервиралите на qatarairways.com/travelfestival ще спечелят и 3 пъти повече бонусни мили.

Фестивалът на пътешествията ще продължи до 17 януари 2016 г. До тогава може да се купи двупосочен билет за пътуване до 15 декември 2016 г. В офертата за двама цената до Токио е 410 евро на човек, Сингапур - 430 евро, Малдиви - 470 евро, Банкок - 435 евро и много други дестинации.

Целта на Qatar Airways е да вдъхнови повече и повече хора да излязат от обичайното, докосвайки се до мечтите си навсякъде по света и правейки това с най-добрата авиокомпания в света.

Повече информация ще намерите на официалния сайт на авиокомпаниятаqatarairways.com/travelfestival.

Подкрепи Economic.bg