Самолетна кабина от ново поколение

Уютната среда осигурява едновременно звук и визия в обстановка \"домашно кино\"

Самолетна кабина от ново поколение
636 ~ 2 мин. четене

Airbus Corporate Jets създаде нова концепция за самолетна кабина на ACJ320neo, съчетавайки проучванията си за предпочитанията на клиентите с постиженията в дизайна. Кабината е наречена "Melody" и разполага с плавни линии, вдъхновени от извивките на природата, като хълмисти хоризонти, движещи се реки и пустинни дюни. Тези плавни линии са представени в двете пътеки и в извитите стени на зоните на борда.

Новата концепция се фокусира върху създаването на по-привлекателна среда, която е мека, уютна и осигурява едновременно звук и визия в обстановка "домашно кино".

Въпреки че всеки дизайнер има свой собствен стил, повечето следват общи принципи, включително при започване на проекта да  разберат как ще се използва и за какви цели е корпоративният джет, да се запознаят с начин на живот, вкусове и предпочитания на клиента.

Директорът на Airbus Corporate Jets -кретивен дизайн и концепции Силвиян Марият, след много дискусии с клиенти през годините - в хотели, домове и офиси, идентифицира общите ценности, като например релаксацията, природата, спокойствието и удобството. Той свързва тези стойности и с поглед към бъдещето създава кабината "Melody" за новите самолети, като например ACJ320neo, който ще се доставя от края на 2018 г.

”Основна характеристика на Airbus Corporate Jets е по-доброто преживяване, което осигуряват по време на  пътуване - чрез свободата на движение и подобрената социализация, както и техните по-големи пространства и комфорт - в сравнение с традиционните бизнес джетове. Новата кабина "Melody" акцентира върху тези предимства" -заяви главният оперативен директор клиенти на Airbus, Джон Лийхи.

Airbus вече оперира с ACJ319, който е създаден с тези технологии и с допълнение на крилата  "Sharklets",  и вече извършва редовни полети от Азия до  северния бряг на Съединените щати. 

Подкрепи Economic.bg