Селфи във въздуха - новата атракция в Слънчев бряг

Приключението наречено парасейлинг е сред топ заниманията за селфи манияците и почитателите на водни спортове на северната ивица

Селфи във въздуха - новата атракция в Слънчев бряг

Селфи във въздуха е най-новата атракция, която привлича туристите на Южния плаж в комплекса Слънчев бряг, пише Kmeta.bg.

„Тук е най-новото и модерно място за селфи маниаци. Да запечаташ такава снимка не е нещо необикновено. Селфи от въздуха е напълно безопасно, единственото, което трябва да направите е да се „въоръжите” със селфи стик и да полетите с парашут над морето.”, обясни Ивайло Ангелов, отговорник на морските атракциони на южния плаж в курорта.

Приключението наречено парасейлинг е сред топ заниманията за селфи маниаците и почитателите на водни спортове на северната ивица. Смелчаците излитат с парашут от моторна лодка със задължителните обезопасителни колани и спасителни жилетки, като предварително са минали кратък обучителен курс от професионален инструктор. Вълнуващите моменти се запечатват на 300 метра височина над водата.

Разходката в облаците продължава десет минути срещу сумата от 70 лева. Ако в полета участват двама, цената е по 60 лв. на човек. Екскурзията подарява висок прилив на адреналин и удивителна гледка отвисоко. За всеки участник е предвидено и заснемане на полета с професионален фотоапарат.

„Наемът на джет също струва 70 лева. Карането на джет е много близко като изживяване до карането на мотоциклет, разликата е водата. Не е нужен опит или специални умения, а просто желание за адреналин и приятно изживяване.”, коментира Ангелов.

На южния плаж в Слънчев бряг не липсват и по-евтини развлечения - надуваеми дивани, банани и дюшеци. Цените за надуваемите атракциони са 20 лева на човек. Разходките продължават между 8 и 10 минути.  Водният диван също се тегли от моторна лодка или джет във водата.  В последните години се превърна  в едно от най-популярните и предпочитани водни атракции на плажа, защото може да предложи,  както една спокойна разходка на семейство с деца , така и екстремно возене и скачане на вълните за тези, които имат нужда от повече адреналин.

Стинг рей – този воден атракцион сериозно вдига летвата на адреналина. Тук пасажерите не седят удобно като в диван, а се легнали по корем и се държат за специални дръжки по време на целия трип. Предпочитан е от по-млади любители на силните усещания и високия адреналин.

Наред с модерните и екстремни атракции Южният плаж в Слънчев бряг е единственото място, което все още предлага и познатите водни колела. Наемът за 30 минути струва 15 лв. , а за час цената е само 20 лв. Разходката с водни колела, която ще ви върне в детството излиза само по 5 лв на човек, тъй като съоръжението побира четирима.

Коментари: 0