Sofia Ring Mall отвори на 70% пълен

До края на годината се очаква заетостта на търговския център да достигне 82%

Sofia Ring Mall отвори на 70% пълен
5344 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Един от най-големите търговски центрове в страната Sofia Ring Mall официално отвори врати днес. Площта на мола е 70 000 кв. метра. Към момента са заети 68% от площите му, като очакванията са до края на годината заетостта да достигне 82%.

Амбициите на инвеститорите са търговският център да привлича дневно по 20 хил. посетители. Инвеститори в проекта са гръцките компании Fourlis и Danaos Developments Group, като инвестицията е на стойност 130 млн. евро.

София Ринг Мол ще разполага с двеста магазина, над 400 марки, от които 100 ще бъдат напълно нови за българския пазар. Търговският център ще помещава и най-големият увеселителен център на закрито, както и най-голямата картинг писта в страната с площ 7500 кв.м. 

Посетителите в първия ден на мола ще се насладят на победителката от миналия сезон на X Factor Жана Бергендорф. На вторият ден от откриването (7 ноември) специален гост ще бъде Рафи, а в събота (8 ноември) - Любо Киров. Рок групата D2 ще радва феновете си в неделя (9 ноември).

За най-малките посетители на София Ринг Мол са подготвени различни забавления като оригами, рисунки, куклено шоу и други.
Подкрепи Economic.bg