99 ст. за роуминг извън ЕС

Офертата е на един от родните мобилни оператори

99 ст. за роуминг извън ЕС
От днес Теленор предлага до 15 пъти по-евтини роуминг услуги на Балканите и до 91% по-евтин мобилен интернет в Европейския съюз. 

От 1 юли 2015 г. компанията предоставя на всички свои клиенти промоционална цена от 99 стотинки за всички роуминг услуги в зона „Други държави в Европа“, която включва съседните Сърбия, Турция и Македония, както и Албания, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Джърси, Косово, Молдова, Монако, Сан Марино, Украйна, Фарьорски острови, Черна Гора и Швейцария. 

Цената е валидна за минута изходящ и входящ разговор, SMS и MMS, както и на MB за мобилен интернет. Това е намаление от близо 4 пъти на цената за разговори, а цената на мобилния интернет спада до 15 пъти. 

С новите допълнителни пакети Roam&Surf клиентите на Теленор ще се възползват от до 91% по-ниски цени за мобилен интернет в роуминг, започващи от 4 стотинки на MB. Потребителите, които планират пътуване в страна от Европейския съюз, могат да избират между 50 MB с 24-часова валидност за 1,99 лв., 100 MB с валидност 3 дни за 4,99 лв. и 200 MB, валидни за 7 дни, на цена от 9,99 лв. 

При нужда от допълнителен мобилен трафик, валиден за цяла Европа, клиентите на Roam&Surf могат да добавят 20, 40 или 80 MB със съответната валидност на цени от 4,99 лв., 9,99 лв. или 19,99 лв. 

Допълнителните пакети Roam&Surf могат да бъдат активирани лесно и удобно чрез мобилния портал за управление на услугата http://lp.telenor.bg, както и чрез безплатно набиране на *105#. 

Предложенията са валидни за всички частни и бизнес клиенти на абонаментен или предплатен план на Теленор с активирана роуминг услуга.
Коментари: 0