536 свободни работни места за шофьори в бюрата по труда

Най-много са обявени в бюрата по труда в Пловдив

536 свободни работни места за шофьори в бюрата по труда
Работодатели са обявили 536 свободни работни места за шофьори в Агенцията по заетостта. Най-много свободни работни места за водачи на леки и тежкотоварни автомобили има обявени в Пловдив - 149. Следват работодателите от Хасково (78), София (77) и Русе (74).

Основните изисквания, които посочват работодателите, са свързани с притежанието на шофьорска книжка категория С+Е и професионална пригодност. Някои от фирмите предлагат обучение, а други държат на натрупан професионален опит у бъдещите си служители. 

Към момента най-много от регистрираните търсещи работа шофьори в бюрата по труда са тези с категория С (шофьори на товарни автомобили). Работа като шофьори с тази категория търсят лица предимно от София, Ловеч и Пловдив. Кадри с категория С+Е има в София, Варна и Пловдив. Чрез бюрата по труда работа търсят и професионални шофьори с категория D и D+E.

Всички желаещи да кандидатстват, могат да получат изчерпателна информация за условията и изискванията на работодателите в най-близкото бюро по труда в цялата страна, както и на интернет страницата на Агенцията по заетостта.
Коментари: 0