Дават $1540 на месец на строители да работят в Израел

Търсят се 1000 души

Дават $1540 на месец на строители да работят в Израел
3848 ~ 1 мин. четене

Агенцията по заетостта предоставя възможността на 1000 наши строители да започнат работа в Израел. Набират се кофражисти, арматуристи, работници по полагане на керамични облицовки по подове и стени, както и работници по полагане на мазилки. 

Офертите на израелските партньори включват трудов договор и базово възнаграждение около 1540 долара/месец с възможност за престой до 3,5 години и работа при ясни и коректно посочени условия на труд.

Кандидатите преминават практически изпит за професионални умения по една от посочените специалности. Само успешно преминалите изпита продължават да участват в последващия подбор на случаен принцип.

За периода на заетостта на българските работници ще бъде осигурено подходящо жилищно настаняване, както и частна медицинска застраховка/осигуровка. Процесът на подбор е безплатен и желаещите не дължат такси при кандидатстването. Като допълнение към основната заплата работодателят ще прави месечен депозит в размер на 700 NIS по сметка на работника. Набраната сума ще се изплаща/превежда на работника при напускането на Израел след приключване на трудовия договор.

Практическият изпит ще се проведе в периода 8-12 август 2016 г. в София. Кандидатите могат да подават документи в бюрата по труда в цялата страна до 29 юли.

Кампанията по набирането на кандидати се организира във връзка с подписана Спогодба между Правителството на Република България и правителството на Държавата Израел за набиране и осигуряване на временна заетост на граждани на двете страни.

Пълна информация относно предложението може да бъде намерена на https://www.az.government.bg/bg/news/view/nabirat-se-otnovo-stroitelni-rabotnici-za-izrael-1251/ или в най-близкото бюро по труда.Подкрепи Economic.bg