10-те най-добри хотела в Европа

Всеки един е уникален с нещо

10-те най-добри хотела в Европа

Европа разполага с редица красиви хотели, които предлагат всякакви удобства и лукс за своите гости. Някои от тях се отличават с архитектурата, други с услугите, които предлагат и с гледката, а трети с всичко това взето заедно. Вижте списък с 10-те най-добри хотела в Европа, изготвен от изданието Worth Seeing.


10. Mandarin Oriental, Париж, Франция


Хотелът е разположен в луксозния Rue Saint-Honore. Не само зашеметяващите гледки привличат гости в този хотел, но и красивата обстановка, която предразполага посетителите към пълен релакс.


9. The Dolder Grand Hotel, Цюрих, Швейцария


Може да объркате този хотел с музей за изящните изкуства. В него се помещават някои творби на известни художници. Освен картините, прекрасната панорамна гледка към Алпите и спа услугите са сред причините той да бъде предпочитан от редица европейци.


8. Excellent Square Hotel, Лондон, Великобритания


Трудно е да се избере място за нощувка сред толкова много хотели в Лондон. Един от начините е да се въведат нови технологии в хотела, вместо познатите и футуристични звънци.


7. Canaves Oia, Санторини, Гърция


Когато става дума за релакс, Гърция е всичко, от което се нуждаете. Само си представете как се разхождате по плажа и солената вода залива краката ви. Хотелът предлага естетика и елегантност.


6. Hotel Schweizerhof Luzern, Люцерн, Швейцария


Гледката към езерото е невероятна. Не на последно място е и обслужването в този хотел, който предлага няколко колоритни стаи и бляскави общи части.


5. Hotel Il Pellicano, Тоскана, Италия


Съчетанието между модерно и автентично прави този хотел изключително привлекателен за туристите. Дизайнът му е планиран внимателно, а гледката, която предлага, не е за изпускане.


4. Lodge at Ashford Castle, Ирландия


Гледката, която разкрива тази елегантна къща към Lough Corrib, е поразителна.


3. Замъкът Waterford, Ирландия


Замъкът Waterford е идеалното място, за да се измъкнете от всичко. Сградата е крепост, реставрирана през 16-ти век и е пълна с елегантни нотки. Ресторантът на хотела притежава звезда Мишлен.


2. Summer Lodge Country House Hotel, Дорсет, Англия


Вероятно като влезете в този хотел, ще се почувствате сякаш се връщате в 19-ти век. Мястото осигурява домашен уют, а наоколо гостите могат да се насладят на красива природа.


1. Ballyfin, Co. Laois в Ирландия


На час и половина разстояние от Дъблин, този хотел предлага елегантна обстановка, с позлатени огледала, легла с балдахин. Хотелът предлага и езда, както и разходка в красиви, уединени полета. 

Коментари: 0