10-те най-атрактивни хотела в света

Сред фаворитите са хотели в Индия, САЩ, Китай, Турция

10-те най-атрактивни хотела в света
10. Хотел Farmhouse Inn, Форест Вил, Калифорния

Безгрижната резиденция предизвиква интересa на феновете на виното из цялата страна. Разположена сред стотици винарни изби, на север от Сан Франциско, този луксозен имот се състой от девет стаи и спа.

9. Хотел Peninsula Shanghai, Шанхай, Китай

Този облечен в гранит хотел притежава цели 235 стаи и е разположен на брега, а апартаментите разполагат с Wi-Fi, VoIP телефони и спа вани с музика и светлини.

8. Хотел Sunset Key Guest, Флорида, САЩ

Този курорт е само на 10 минути отдалечен от ферибота на Кий Уест във Флорида, но местоположението му на малък, частен остров предлага перфектното уединение. Отдайте се на вашите корабокрушенски фантазии. Ще се насладите на варосани къщички, оборудвани с кухня и просторни веранди.   

7. Хотел Singita Sabi Sand, Национален парк Kruger, Южна Африка

 
Ако залязващото африканско слънце на фона на лъвове ви звучи като нещо като пътуването на живота ви, този хотел е за вас. Singita Sabi Sand разполага с две ложи с отличителен интериор от африкански дизайнери.

6. Хотел Four Seasons, Истанбул, Турция


Въпреки че надеждното обслужване и елегантният стил на хотела са от ключово значение, местоположението му в сърцето на Султанахмет е това, което зашеметява гостите. Великите паметници - Хиподрума, Синята джамия и Топкапи са на по-малко от пет минути пеша от фоайето на хотела. От тераса на покрива на хотела имате изглед към Мраморно море през деня и към осветената Света София през нощта.

5. Хотел Oberoi Rajvilas, Джайпур, Раджастан, Индия

Хотелът се намира на площ от 32 акра. През най-хладните месеци на годината, от октомври до април, можете да се насладите на редки индийски деликатеси в ресторанта на хотела Raj Mahal.

4. Хотел Triple Creek Ranch, Монтана


Ранчото разполага с 23 уютни селски колиби с печки на дърва, парни бани, както и лични джакузита. От тук може да организирате и екскурзии с хеликоптер до Yellowstone National Parks.

3. Хотел Ashford Castle, Ирландия

Тази средновековна крепост, най-старата в Ирландия, е била домакин на достойни гости през цялата си почти 800-годишна история. Посещаване е Сър Бенджамин Лий Гинес и Морийн О'Хара, а съвсем наскоро и от министър-председателя на Ирландия. Хотелът има 32-местен киносалон и спа център със закрит басейн. 
 
2. Castello di Casole, Тоскана, Италия


Маслинови дървета и лозя се разпростират на този 4200-акров имот в Тоскана. Хотелът е замък, който датира от 10-ти век. Мащабно реновиране преобразява този исторически обект с 41 частни апартаменти, украсени с класически картини с маслени бои и открити дървени греди.

1. Хотелът Oberoi Udaivilas, в Удайпур, Раджастан, Индия


Това е един оазис насред френетична енергия в страната. Хотелът е разположен на собствения си частен остров в Удайпур, но които се намират бившите ловни полета на царете в Индия.
Коментари: 0