11-те най-добри коли за 2015 г.

В класацията на суперавтомобилите се нареждат Audi, BMW и Ferrari

11-те най-добри коли за 2015 г.

Снимка: The Car Connection

4787 ~ 2 мин. четене

Зашеметяващо ускорение, перфектен баланс или интуитивно управление – всеки шофьор дефинира по различен начин постижението на една кола. The Car Connection преглежда и оценява повече от 250 нови коли всяка година и ги класира в шест категории, включително и цялостно представяне.

От новите и актуализирани превозни средства, много малко получават отлична оценка с рейтинг 10 от 10 за изпълнение и цялостно представяне. Според редакторите на Business Insider, това са най-добрите коли на 2015 г. Между тях са Audi, BMW и Ferrari.

Audi R8


Балансирано управление на всички задвижващи колела и фантастична трансмисия с два съединителя прави R8 един от най-купуваните суперавтомобили.

BMW M3 / 2015 BMW M4


Архетипните автомобили на BMW M обичат дългите и стръмни писти, губещи се на хоризонта, и достигат без проблеми сто мили в час.

Chevrolet Corvette


Невероятно бърз и с чудовищна стойност, Corvette Stingray е отправна точка за супер автомобил с отлично изпълнение.

Ferrari 458 Italia


Italia е един от най-достъпните автомобили с висок капацитет, който някога се е произвеждал от производителя на италиански спортни автомобили.

Jaguar XK


Въпреки, че е изтеглен от пазара, не можем все още да не забележим XK – тя има елегантен и секси вид и предлага уникално британско преживяване.

Mercedes-Benz SLS AMG GT


SLS AMG GT е контролируем, лесно управляем и лесен супер-мощен автомобил.

Nissan GT-R


Няма да повярвате, докато не го изпробвате. Nissan GT-R е в състояние на удивително високи нива на сцепление. Автомобилът е с отлично цялостно изпълнение.

Porsche 911


Porsche 911 все още носи очарованието на оригиналната кола на Porsche.

Porsche 918 Spyder

Оформена в духа на суперавтомобила Carrera GT, 918 Spyder се основава на най-доброто от наследството на Porsche, като същевременно носи атмосферата на настоящето и бъдещето.

Porsche Boxster / 2015 Porsche Cayman


Boxster и Cayman са типичните спортни автомобили на Porsche, с носталгичните нотки на класическия Spyders.

Tesla Model S


С добавянето на поразителния P85D модел, Tesla Model S се превръща от бърз в яростен.

Подкрепи Economic.bg